Előzetes bejelentkezés:
„Elérhetőség” menüpontban
slider
slider
slider
slider
slider
slider
slider
  • alt
  • alt
  • alt
  • alt
  • alt
  • alt
  • alt
  • alt
  • alt

Kezelő orvos

Managerszűrés – Menedzserszűrés Budapesten
belgyógyászat, foglalkozás-eü., mozgásszervi rehab., akupunktúra

Managerszűrés – Menedzserszűrés Budapesten

Aki vezető beosztásban dolgozik, előbb-utóbb megtapasztalhatja a tartós stressz hatására kialakuló egészségügyi problémákat. Egyre több cég döbben rá arra, hogy felelős pozícióban lévő alkalmazottai jobban teljesítenek, ha egészségük is rendben van.

A felső beosztásban dolgozók egészségi állapotára a stressz mellett negatív hatással van a mozgásszegény életmód és az egészségtelen táplálkozás is. A szűrést a páciens tünetmentessége esetén is érdemes elvégeztetni, hiszen sok betegség (pl. magas vérnyomás, és egyéb szív- és érrendszeri betegségek) kezdeti stádiumában nem jár semmiféle panasszal. Ha a munkaköri ártalmaknak már érzékelhető jelei vannak (rossz közérzet, szorongás, heves szívverés, fejfájás), nem szabad késlekedni, irány a rendelő!

Menedzserbetegségek

A munkahelyi stressz és a helytelen életmód következtében gyakran jelentkezik magas vérnyomás, elhízás, gyomorfekély és alvászavarok,sexuális diszfunkció.

Menedzserszűrés alkalmával sokszor diagnosztizálnak rejtett, még panaszt nem okozó betegségeket is. Néha daganatos betegségre is fény derül a vizsgálat során.

Menedzserszűrés a Mátyásföld Klinikán

Intézményünkben menedzserszűrésre szombatonként van lehetőség. Előzetes egyeztetés után a pácienseket 7:30-tól tudjuk fogadni. A szűrés folyamán sort kerítünk egy részletes laborvizsgálatra, melyet belgyógyászati vizsgálat követ, ennek részeként 12 csatornás computeres EKG berendezésünk segítségével ellenőrizzük a szív működését.

A szűrés következő állomása a 5D-készülékünkkel végzendő komplex hasi ultrahang vizsgálat, végül férfiak esetében urológiai vizsgálat és rákszűrés, nőknél pedig teljes körű rákszűrés és hüvelyi ultrahang vizsgálat zárja a programot.

Sokan azért ódzkodnak ezektől a vizsgálatoktól, mert úgy gondolják, fájdalmasak és kellemetlenek. El kell oszlatnunk e kételyt. A Mátyásföld Klinika orvosai a legmodernebb berendezéseket használják, és a lehető legkíméletesebb módon bánnak pácienseinkkel. Aki egyszer nálunk járt, szívesen jön vissza ismét, hogy megejtse az éves rendszerességgel ajánlott menedzserszűrést, hiszen ilyen nyugodt környezetben és oldott légkörben repül az idő, ráadásul sokat tett egészségének megőrzéséért is.

A menedzserszűrést klinikánkon Dr. Kozma Zsuzsanna, belgyógyász végzi, radiológus, urológus, nőgyógyász, labororvos, szükség szerint bőrgyógyász, sebész, szemész mellett.

Manager-/managerszűres from Mátyásföld Klinika on Vimeo.

Áraink

Árak megtekintéséhez kattintson ide!

» Szakrendelések » Vizsgálatok » Managerszűrés – Menedzserszűrés Budapesten