Előzetes bejelentkezés:
„Elérhetőség” menüpontban
slider
slider
slider
slider
slider
slider
slider
  • alt
  • alt
  • alt
  • alt
  • alt
  • alt
  • alt
  • alt
  • alt

Kezelő orvos

Pattanásos bőr kezelése
bőr- és nemigyógyászat, kozmetológia, allergológia és immunulógia

Pattanásos bőr kezelése

A pattanásos bőr leginkább a tinédzserek életét keseríti, de ritkább esetben gyermek- és felnőttkorban is előfordulhat. A jelenség oka tinédzserkorban elsősorban a serdülőkori hormonális változásokban keresendő, de számos olyan okot ismerünk, ami pattanások kialakulására hajlamosít.

A pattanások kialakulásának kedvez a faggyúmirigyek fokozott működése és ennek az ürülési nehézsége, melynek hatására baktériumok szaporodnak fel, és gennygyülem keletkezik. Sok esetben a pattanások súlyos formában jelentkeznek, például nagy számban, mély gyulladások formájában vagy hegesedést hagyva maguk után, ilyenkor feltétlenül bőrgyógyászhoz kell fordulni.

Pattanásos bőr kezelése a Mátyásföld Klinikán

A pattanásos bőr kezelése során igen fontos figyelembe venni a bőrbetegséget kiváltó okokat, hiszen a tüneti kezelés önmagában ritkán vezet eredményre. Szükség lehet a hormonszintek ellenőrzésére is a kivizsgálás során. Szóba jön hormontermelő daganatok keresése képalkotó diagnosztikai eljárásokkal történt vizsgálat során. A pattanásos bőr kezelése általában lépcsőzetesen épül fel, a kezelés során egyre erősebb hatású gyógyszereket alkalmazunk, illetve ha egy szer hatástalannak bizonyul, sokszor kombinációs kezelések vezetnek eredményre. A kezelés történhet lokális (helyi hatású) vagy szisztémás (belsőleg alkalmazható) szerekkel, illetve ezek kombinációjával.

Nem csak azokat várjuk rendelésünkre, akik jelenleg is a pattanásos bőr problémáival küszködnek, hanem azokat is, akiknél a korábbi gyulladásos folyamatok miatt hegek alakultak ki, hiszen korszerű kozmetológiai kezeléseink segítségével ezek a problémák is jól kezelhetőek. Rendelőnkben számos kozmetológiai beavatkozásra is lehetőség nyílik, mint például gyümölcssavas mélyhámlasztásra, mikrodermabrázióra, illetve dermarolleres és mezoterápiás, IPL és CO2 frakcionális lézerkezelést is rendszeresen alkalmazunk.

Nyugodt környezetben, jó kezek között

A Mátyásföld Klinika orvosai nagyfokú empátiával és türelemmel viseltetnek pácienseink iránt. Aki már legalább egyszer járt nálunk, később is szívesen jön vissza, mert tudja, itt a legjobb kezekben van.

A várakozási idő betegeink számára ismeretlen fogalom, hiszen előzetes bejelentkezés után azonnal fogadni tudjuk a hozzánk fordulókat. A diagnózis felállítása és a kezelés a legkorszerűbb technológiával történik.

A Mátyásföld Klinikán az orvosi kezelésre szoruló pattanásos bőr szakembere Dr. Stehlich Gábor bőrgyógyász, kozmetológus, allergológus, aki hétfőn, szerdán és csütörtökön áll kedves pácienseink rendelkezésére.

Áraink

Árak megtekintéséhez kattintson ide!


» Szakrendelések » Kezelések » Pattanásos bőr kezelése