Előzetes bejelentkezés:
„Elérhetőség” menüpontban
slider
slider
slider
slider
slider
slider
slider
  • alt
  • alt
  • alt
  • alt
  • alt
  • alt
  • alt
  • alt
  • alt

Kezelő orvos

Orvosi mezoterápia
bőr- és nemigyógyászat, kozmetológia, allergológia és immunulógia

Orvosi mezoterápia

Korunk előrehaladtával bőrünk veszít feszességéből. Arcunkon, nyakunkon ráncok, kisebb foltok, combunkon, fenekünkön zsírpárnák és narancsbőr jelenik meg, hajunk hullani kezd. Ha a kozmetikai szereknél hatékonyabb megoldást keresünk, válasszuk a mezoterápiát! A Mátyásföld Klinikán emellett a rendkívül hatékony Drakula-terápia is elérhető.

Az orvosi mezoterápia

A mezoterápia egy mikro injekciózásos eljárás, orvosi és esztétikai célokra is használják. Sokkal hatékonyabb a különböző kozmetikai kezelésektől, mivel a sejtekben fejti ki hatását és pontosan azon a területen, ahol eredményt szeretnénk elérni. Biztonságos, gyors és szinte teljesen fájdalommentes.

Hogyan működik az orvosi mezoterápia?

A mezoterápia során tűvel – egy pisztoly vagy egy dermaroller segítségével – áthatolunk a bőr alá, ahová értékes hatóanyagokat juttatunk. Az orvosi mezoterápia helyreállítja bőrünk feszességét, revitalizálja azt, halványítja a barna foltokat, csökkenti a zsírlerakódásokat, de hajhullás esetén is alkalmazható. Ilyenkor mini injekciók segítségével a fejbőrbe juttatjuk a haj növekedéséhez szükséges nyomelemeket, vitaminokat.

Drakula-terápia a Mátyásföld Klinikán

A Drakula-terápia az esztétikai bőrgyógyászat legizgalmasabb része. Az eljárás során a bőr problémáinak helyreállításához a vérben található sejtmegújító anyagokat használjuk fel. Semmilyen idegen, mesterséges anyag nem kerül be a bőrünkbe, ha ezt választjuk. A Drakula-terápiák egyik leghatékonyabb típusa a PRP (Platelet Rich Plasma), vagyis a vérlemezkékben gazdag plazma terápia. MyCells néven vált ismertté. Mi történik pontosan a Drakula-terápia során a Mátyásföld Klinikán? Ide kattintva megtudhatja a részleteket!

Orvosi mezoterápia a Mátyásföld Klinikán

A mezoterápiától sokan tartanak, hiszen az eljárás során tűvel juttatják be az értékes hatóanyagokat a bőr alá. A félelmeket azonban el kell oszlatnunk: ezek aprócska tűszúrások, szinte meg sem érzi őket az ember, ellenben hatásuk önmagáért beszél, elég lesz belenéznünk a tükörbe, ahonnan egy fiatalabb arc néz ránk majd vissza!

A Mátyásföld Klinikán kellemes környezetben, a legmodernebb eszközökkel és a legsegítőkészebb orvosok segítségével gyógyulhat és szépülhet. Az orvosi mezoterápiás kezelést Dr. Stehlich Gábor bőrgyógyász, kozmetológus, allergológus végzi, rendelés hétfőn, szerdán és csütörtökön van.

Mezoterápia from Mátyásföld Klinika on Vimeo.

Áraink

Árak megtekintéséhez kattintson ide!

» Szakrendelések » Kezelések » Orvosi mezoterápia