Előzetes bejelentkezés:
„Elérhetőség” menüpontban
slider
slider
slider
slider
slider
slider
slider
  • alt
  • alt
  • alt
  • alt
  • alt
  • alt
  • alt
  • alt
  • alt

Kezelő orvos

IPL
bőr- és nemigyógyászat, kozmetológia, allergológia és immunulógia

IPL

IPL kezelés a Mátyásföld Klinikán

A Mátyásföld Klinika szakemberi immár tíz éve állnak pácienseink szolgálatára. A betegek nagyon szívesen kezeltetik magukat intézményünkben, mert tudják, hogy itt nem kell várni. Előzetes egyeztetés után azonnal sor kerül a szükséges vizsgálatokra és beavatkozásokra. Minden kezelés során a lehető legmodernebb berendezéseket és eljárásokat alkalmazzuk. Klinikánk falain belül az IPL kezelést Dr. Stechlich Gábor, bőrgyógyász, kozmetológus, allergológus doktor végzi.

Ahogy öregszünk, a folyamatnak egyre több jelét tapasztaljuk bőrünkön is. Az életkor előrehaladtával számítani kell arra, hogy a bőrön ráncok jelennek meg, értágulat jelentkezik vagy különféle hibák, pigmentfoltok tűnnek fel. Ezeket elsősorban a bőr kollagén tartalmának csökkenése okozza, de ehhez még jöhet pluszban számos külső tényező is. A leggyakoribb káros külső hatás a huzamosabb ideig történő UV-sugárzás. Ha ilyen tüneteket tapasztal, semmiképpen sem szabad kétségbe esni, mert a probléma orvosolható. A kezelés IPL (intenzíven pulzáló nagyenergiájú villanófény) segítségével, és igen korszerű berendezések alkalmazásával történik.

Bőrfiatalítás, bőrproblémák kezelése IPL- lel from Mátyásföld Klinika on Vimeo.

Az IPL-kezelés menete

A kezelés elején tesztvillantást végeznek, így állítják be a biztonságos energiatartományt. A villanófény nem pontszerűen éget, mint a lézer, hanem szórt, vakuhoz hasonló fényhatást jelent.

A beavatkozás során a megfelelő tartományban használt nagyenergiájú fény áthalad a hámrétegen, és stimulálja az irhát, összeégeti a kitágult ereket és pigmentrögöket melyek ezután felszívódnak. A fény által kifejtett helyi hőhatás a faggyútermelés csökkenését eredményezi, és elpusztítja az aknét okozó Propionibacterium acnes nevű baktériumot. Az IPL hatására fokozódik a bőr kollagén termelése is.

Az IPL-kezelés tulajdonképpen egy szépészeti eljárás, melynek segítségével a bőr tömöttebb, feszesebb lesz, a ráncok pedig kisimulnak. A technológia tartós szőrtelenítésre is alkalmas. A kezelés gyakorlatilag fájdalommentes.

Fontos, hogy a beavatkozást megelőző 30 napban ne napozzon, és ne szoláriumozzon, így elkerülhető a bőr barnulása. Ha az IPL-kezelést lebarnult bőrön végzik, megnő a hólyagosodás veszélye. A kezelést megelőzően tartózkodjon smink és testápoló használatától is. Ha úgy érzi, nem tudta ezeket teljes mértékben eltávolítani a bőrfelületről, mindenképpen tájékoztassa a beavatkozást végző orvost.

Áraink

Árak megtekintéséhez kattintson ide!