Előzetes bejelentkezés:
„Elérhetőség” menüpontban
slider
slider
slider
slider
slider
slider
slider
  • alt
  • alt
  • alt
  • alt
  • alt
  • alt
  • alt
  • alt
  • alt

Kezelő orvos

Drakula-terápia/ PRP/ MyCells
bőr- és nemigyógyászat, kozmetológia, allergológia és immunulógia

Drakula-terápia/ PRP/ MyCells

Az esztétikai bőrgyógyászat egy új, izgalmas fejezete

Megfejtettük a vámpírok örök fiatalságának titkát?

A bőrgyógyászat ma már többféle Drakula-terápiát is számon tart, melyek egyik igazán hatékony formája a PRP ( Platelet Rich Plasma), a vérlemezkékben gazdag plazmaterápia, mely az esztétikai gyógyászatban MyCells® néven terjedt el.

Az eljárás során a vérben található sejtmegújító anyagokat hasznosítják a bőr fiatalításának céljából. Ez a bőrgyógyászat mai állása szerint a legtermészetesebb bőr-rejuvenációs eljárás, amelyhez semmilyen idegen, mesterséges anyagot, vagy lézeres készüléket nem használnak fel az arc, vagy a kézfej bőrének fiatalítására.

Mr. Suzuki csodás átalakulása
6 PRP/ MyCells® kezelés, 18 hónap után
www.my-cells.net / Dr. Livia Theodor

Miért a MY CELLS® drakula terápia az igazán jó választás?

A PRP/ MyCells® eljárás olyan „Vámpír” terápia, amelyben a vérlemezkéket koncentrálják egy speciális gélt tartalmazó kémcső kitt-ben, így a normál plazmánál 2-6-szor magasabb koncentrációban halmozódhatnak fel a növekedési faktorok és a sejtproliferáló fehérjék.

Tehát a normál lecentrifugált vérplazma visszainjektálva a bőrbe (ezt is nevezhetik „Drakula-terápiának”) nem hozhat ugyanazon eredményű bőrfiatalító hatást, mint a PRP/ MyCells® terápia.

Hogyan csináljuk?

A pácienstől a megszokott módon vért veszünk, melyet lecentrifugálunk, így a vérsavó a vörösvértestektől szétválasztódik. Egy speciális technika, A MyCells® segítségével a normál vérplazmából (PPP= Platelet Poor Plasma) elkülönítjük a vérlemezkékben gazdag plazmát (PRP=Platelet Rich Plasma / MyCells® ), mely növekedési faktorokban és a sejtmegújulást elősegítő fehérjékben gazdag.
Ezt a vérlemezkékben gazdag PRP plazmát fecskendezzük vissza a bőrbe a mezoterápia során alkalmazható technikákkal: injekciós fecskendővel, mezoterápiás pisztollyal vagy mezorollerrel.
A MyCells® féle „Drakula-terápia” során egy összetett regenerálódási folyamat indul be, melyben beindul a saját fehérje szintézis a bőrben, a besüppedések megszűnnek, a ráncok száma és mélysége látványosan csökken, majd a kezelt bőrfelület teljesen megfiatalodik. Mivel a szervezet saját anyagait használja fel, így allergiás reakcióra egyáltalán nem kell számítani!

Drakula/ Vámpír/ PRP/ MyCells terápia from Mátyásföld Klinika on Vimeo.

 

A Drakula terápia várható eredménye

PRP/ MyCells® terápia komplex hatása a kezelt bőrterületen: A bőr sejtjeinek stimulálása, megújulása és növekedése

www.my-cells.net / Dr. Livia Theodor

Egyetlen MyCells® kezelés eredménye 3 hónap után

54 éves nő két MyCells® injekció és 2 hónap után

 

Ha érdeklik a részletek, kattintson az alábbi linkre:

A PRP / MyCells® -ben szereplő faktorok és fehérjék jelentősége

 

Áraink

Árak megtekintéséhez kattintson ide!

 

» Szakrendelések » Kezelések » Drakula-terápia/ PRP/ MyCells