Előzetes bejelentkezés:
„Elérhetőség” menüpontban
slider
slider
slider
slider
slider
slider
slider
  • alt
  • alt
  • alt
  • alt
  • alt
  • alt
  • alt
  • alt
  • alt

Kezelő orvos

Botoxkezelés hónalji izzadásra
bőr- és nemigyógyászat, kozmetológia, allergológia és immunulógia

Botoxkezelés hónalji izzadásra

A hónalji izzadás leghatásosabb formája. Injekcióval kb. 20 szúrással 8-10 hónapig lehet a verejtéktermelést megállítani.

Botoxkezelés hónalji izzadásra a Mátyásföld Klinikán

Ha profi szakemberekkel szeretné ezt a kezelés elvégeztetni, keresse fel klinikánkat telefonon, és az előre egyeztetett időpontban azonnal tudjuk fogadni.

Nyugodt, barátságos környezetet biztosítunk, ahova jó érzés lesz visszatérni, ha úgy gondolja, a következő kezelést is nálunk szeretné elvégeztetni.

A hónalji izzadást csökkentő botoxkezelést a Mátyásföld Klinikán Dr. Stehlich Gábor, bőrgyógyász, kozmetológus, allergológus végzi.

Botoxkezelés hónalji izzadásra

Vannak izzadásra kevésbé, illetve jobban hajlamos személyek. Utóbbiak közé csak a lakosság néhány százaléka tartozik, de sokszor úgy érzik, az izzadás megkeseríti életüket. Szélsőséges esetben még az is előfordulhat, hogy barátai, munkatársai kiközösítik az izzadással együtt jelentkező kellemetlen szag miatt.
A jó hír az, hogy a problémára létezik hatékony, és tartós javulást eredményező kezelés.

A botoxkezelés lényege

A kezelés előtt tisztázni kell, hogy a kóros izzadást nem belgyógyászati (pl. pajzsmirigy) probléma okozza-e, mert ebben az esetben a háttérbetegséget kell kezelni. A botoxkezelés nem végezhető el gyulladt bőrfelületen.

A hónaljba injekcióval, mintegy 20 szúrással bejuttatott botox hosszú időre, akár 8-10 hónapra is megszünteti az erős verejtékezést. A műveletet nagyon vékony tűvel végezzük, így a páciens alig érez fájdalmat.

A botox akadályozza az ingerület-átvitelt az idegvégződés és a verejtékmirigy között, melynek következtében az izzadás teljesen meg is szűnhet. A 8-10 hónap leteltével megszűnik a botox hatása, és az izzadás ismét olyan mértékű lesz, mint a kezelés előtt. Téves az a nézet, miszerint ilyenkor a kezelést megelőzőnél is súlyosabb izzadási probléma lép fel.

A beavatkozás után néhány óráig tartózkodni kell a sporttevékenységektől és a kezelt terület masszírozásától is. 24 óráig ne használjunk dezodort és púdert sem. A kezelés előtti és utáni egy hétben tartózkodjunk az aszpirin tartalmú gyógyszerek szedésétől. A botox hatása körülbelül egy hét után fog érződni, ilyenkor a páciensek 80 százaléka már tapasztalja az izzadás nagymértékű csökkenését.

A kezelésnek mellékhatásai nincsenek.

Áraink

Árak megtekintéséhez kattintson ide!

» Szakrendelések » Kezelések » Botoxkezelés hónalji izzadásra