Előzetes bejelentkezés:
„Elérhetőség” menüpontban
slider
slider
slider
slider
slider
slider
slider
  • alt
  • alt
  • alt
  • alt
  • alt
  • alt
  • alt
  • alt
  • alt

Kezelő orvos

Totális bőrfeszesítő kúra
vegyész-kozmetikus

Totális bőrfeszesítő kúra

Exfowhite program

A gyümölcssavak új generációja AHA és Polyhydroxysav nanokapszulába csomagolva.

Az exkluzív termékcsalád. A különböző hatóidejű, egymás hatását kiegészítő és felerősítő a Poly Hydroxy- és az Alfa Hydroxy- savak, valamint a White Complex forradalmian új kombinációjának köszönhetően létrehoztak egy új generációs termékcsaládot. A termékek hármas hatás látnak el:
– feszesítik a bőrt,
– megújítják a bőrt,
– kivilágosítják a pigmentfoltokat.
Az Alfa Hydroxy savak mikroszkópikus molekulaszerkezetének köszönhetően gyorsan és hatékonyan jutnak a bőrbe és ott kifejtik kémiai peeling hatásukat. A Poly Hydroxy Savak nagyobb molekula szerkezettel rendelkeznek, ezért lassabban, de ugyanolyan hatékonyan jutnak a bőrbe, mint az Alfa Hydroxy savak.

Milyen bőrállapotoknál javasolt a használata?
– megvastagodott, elszarusodott bőr
– öregedő bőr,
– pigmentfoltos bőr,
– tisztátalan bőr
Használatával a bőr simává, feszessé, fiatallá és sugárzóan széppé válik, a pigmentfoltok kivilágosodnak.

Hatóanyagait egy speciális, mikroszkópikus méretű kapszulába a Nanostruktúrába zárták. A folyamatos kozmetikai fejlesztés tette lehetővé ennek a parányi, részecskeméretű szállító rendszernek a létrehozását. Ez a rendszer biztosan megvédi a hatóanyagokat, és hatásukat kifejtik már az első alkalmazás során, a bőrszerven. Ezek a Nanosomák fokozzák a nagy értékű hatóanyagok mennyiségi penetrációját. Egy féláteresztő okklúziós hatás javítja a transepidermális vízveszteséget.

HATÓANYAGOKA témáról bővebben itt olvashat

A KEZELÉS HATÁSA:
Az idő múlásával a bőr szerkezetében komoly változások történnek, pl. lelassul a sejtújraképződést, a kollagén és elasztin szálak elvesztik rugalmasságukat. A PHA és az AHA kombinációja fokozza a bőr regenerációját, és kisimítja a finom vonalakat, illetve csökkenti a ráncok mélységét. Élénkül a megfelelő mennyiségű és típusú kollagén és elasztin képzés, a bőr feltöltődik nedvességgel. A Poly Hhydroxy savak megkötik a bőrben a nehézfémeket és semlegesítik a szabadgyököket.
Tisztátalan, tág pórusú bőrnél a hatóanyagok bőrmegújító hatása csökkenti a komedóképződést és javítja a tisztátalan bőr állapotát.
A felhasznált növényi hatóanyagok a Lumiskin™ és a Melfade®-J a melaninképzést a melanocytákon belül befolyásolják, mielőtt a pigmentet a melanocyta kijuttatná a környezetébe. Ez a befolyásolási mód a természetes tyrozináz enzim szintézisének blokkolásán és a tyrozináz transzfer gátlásán át valósulhat meg. Így a melanin termelés katalizátora gátlódik, a melanin teremelés ezért hatékonyan mérséklődik.
A melanin képzés ily módon történő gátlásának előnye, hogy nem károsítja a bőr más egészséges struktúráit és a bőrszín világosodás reverzibilis, átmeneti. Az ilyen típusú fehérítő termékek használatának felfüggesztése után a melanocyták természetes funkciója visszatér és megjelenik újra az eredeti bőrszín.

 

Áraink

Árak megtekintéséhez kattintson ide!

» Szakrendelések » Kezelések » Totális bőrfeszesítő kúra