Előzetes bejelentkezés:
„Elérhetőség” menüpontban
slider
slider
slider
slider
slider
slider
slider
  • alt
  • alt
  • alt
  • alt
  • alt
  • alt
  • alt
  • alt
  • alt

A nővényi őssejt kúra kezelés hatóanyagai

HATÓANYAGOK:

Almafából nyert növényi őssejt: feléleszti az epidermis alvó sejtjeit. Így a bőr önregenerációja fokozódik, csökken a ráncok mélysége, és a bőr öregedése lelassul.

Kaviár kivonat: Vitaminokban (A-B-B2-B6-D), ásványi anyagokban, aminósavakban és lipidekben gazdag, ez egy erőteljes revitalizáló forrás, ami fokozza a bőr rugalmasságát és csökkenti a ráncok mélységét. Élénkíti a kollagén-termelést.

Retinol: Foszfolipidekkel és fehérjékkel együtt a Retinol (Vitamin A) segít megtartani a sejthártya sértetlenségét és stabilizálja a hámszövetet. Szabályozza a bőr működését, fokozza a bőr rugalmasságát, csökkenti a ráncokat és megelőzi a kialakulásukat és szabályozza az elszerusodás folyamatát.

Molekuláris film: A retinolt egy molekulásris filmbe tették, ez egy egyrétegű hatóanyag kibocsátó rendszer, szabályozza a hatóanyag bőrbejutását. Egy olyan rendszer, mely biztosítja a molekula stabilitását megóvja és különleges szerkezetének köszönhetően a bőrön szétterülve fokozza a hatóanyagok bejutását.

Bioamiskin: A Hyaluronsavak új generációja Cellulósból nyert félszintetikus Polymer. Egy új molekulaszerkezet, ami nagyon hasonlít a Hyaluronsavhoz, de sokkal ellenállóbb. Hidratáló hatása erősebb a Hyaluronsavnál. A bőrben raktárakat képez, ami hosszantartó nedvesítő közegként működik. Erős anti-age hatású anyag.

Eye Life: két hatóanyag (oxidált élesztő, rózsagyökér) aktív kombinációja, a nyirokkeringést élénkítve szünteti meg a szem alatti sötét karikákat és kisimítja a ráncokat. Az Oxidált élesztő a sejtek oxigén felvételét fokozza és a bőrt energizálja. Javítja a keringést, ami a sötét karikák kivilágosodását eredményezi. A sejtlégzés fokozódása a kollagén termelés növekedését és az elasztin képződését eredményezi, mely a bőr tónusát és feszességét fokozza. A Rózsagyökér (Szibériában és Tibetben honos) a lipolyzist stimulálja, ami a szem alatti duzzanat csökkenését eredményezi.

Hexapeptid: 6 aminósavból és az ecetsav egy maradékából álló peptid. A sejtek kommunikációját segíti. Ez a peptid kommunikáció oldja az arc feszültségét így csökkenti a ráncokat, a kollagén és az elasztin termelés növelésével.

» Szakrendelések » Kezelések » Növényi őssejt kúra » A nővényi őssejt kúra kezelés hatóanyagai