Előzetes bejelentkezés:
„Elérhetőség” menüpontban
slider
slider
slider
slider
slider
slider
slider
  • alt
  • alt
  • alt
  • alt
  • alt
  • alt
  • alt
  • alt
  • alt

Kezelő orvos

Növényi őssejt kúra
vegyész-kozmetikus

Növényi őssejt kúra

A kezelésről

Bioline Laboratóriuma egy különleges bőrápoló szériát dolgozott ki Növényi Őssejtekkel és a legmodernebb aktív összetevőkkel, melyek a bőr életfolyamatait aktiválják. A megoldás a sejtműködés aktiválása a gének szintjén, az alvó cellák működésének a felélénkítése és az új epidermális sejtek képzésének fokozása.

Az őssejtek primer sejtek, melyekből az élet ered. Korlátlan reprodukciós képességgel rendelkeznek. Vagy nem specializálódott sejtek (pontos funkció nélkül) bármilyen sejtté képesek fejlődni: mihelyt specializálódnak, elvesztik mindenre képes funkciójukat.

A szépség a részletekben rejlik

Szem: 5-10-szer vékonyabb a bőr, a támasztóizomzat hiánya, a faggyúmirigyek alacsony száma, az 5-10 percenkénti hunyorítás, a mimika, genetikus és környezeti ártalmak mind a ráncok kialakulásához és a mikrokeringés zavarához vezetnek.

Száj: a keratin idő előtt összezsugorodik és fokozatosan elveszíti rugalmasságát, ami a ráncok kialakulását eredményezi.

A száj-, és a szem környékén alacsony a faggyúmirigyek száma, a bőr vékonyabb. A mimikai mozgásnak kitett területen a bőr működése zavart szenved. A kollagén termelés lelassul, ami bőr rugalmasságának elvesztését és így a ráncok kialakulását eredményezi.

Szem és szájkontúr, ahol az öregedés jelei először jelentkeznek.

A növényi őssejtek szövetből, rügyekből, gyökerekből származnak. Ezek a totipotent őssejtek, bármilyen szövet létrehozására képesek. Ha a egy növényt megsebeznek, differenciált szövet forma alakul ki. A differenciált sejt indifferenssé alakul és őssejté válik. Ezt a folyamatot növényi hormonok kontrollálják, melyeket AUXINES hívnak. Így a növények képesek arra, hogy a multipotent szöveti sejtekből az egész szervezetet megújítsák.

Az őssejtekről – A témáról bővebben itt olvashat.

Almafából kivont növényi őssejtek és hatásuk – A témáról bővebben itt olvashat.

A növényi őssejt kúra kezelés hatóanyagai A témáról bővebben itt olvashat.

 

Áraink

Árak megtekintéséhez kattintson ide!

» Szakrendelések » Kezelések » Növényi őssejt kúra