Előzetes bejelentkezés:
„Elérhetőség” menüpontban
slider
slider
slider
slider
slider
slider
slider
 • alt
 • alt
 • alt
 • alt
 • alt
 • alt
 • alt
 • alt
 • alt

Kezelő orvos

Hatékony védelem a szabadgyökök ellen
vegyész-kozmetikus

Hatékony védelem a szabadgyökök ellen

Radical capture

A teljeskörű antioxidatív védelem

Az emberi test működése milliónyi kifinomult, de mára már zömmel ismert kémiai folyamat eredménye. Amíg ezek a folyamatok természetes egyensúlyban vannak, addig erőnlétünk és egészségi állapotunk is kielégítő marad. Életmódunkból adódóan azonban szervezetünket egyre nagyobb környezeti terhelésnek tesszük ki úgy, hogy közben nem ismerjük a várható következményeket. A szervezet számára az egyik felesleges terhet a szabadgyökök okozzák.

 De mik azok a szabadgyökök, és miért is ártanak a szervezetünknek?

A szabadgyökös reakciók a szervezet önfenntartó mechanizmusaiban is szerepet játszanak. Sejtjeink egy része azért termel szabadgyököket, hogy azok elpusztítsák a szervezetbe bejutott kórokozókat. Mások pedig olyan vegyületeket termelnek, melyek szabályozzák a véralvadást és a vérnyomást. A szervezet védelmi rendszere optimális esetben a saját maga által termelt szabadgyököket képes semlegesíteni is. Azonban, ha a kelleténél több szabadgyök kerül a szervezetünkbe, vagy nem adjuk meg testünknek a semlegesítő folyamatokhoz szükséges tápanyagokat, akkor az egyensúly felborul, és a szabadgyökök pusztítása már nem csak a kórokozókat fenyegeti, hanem szervezetünk ép sejtjeit is.

A szabadgyökök- a témáról bővebben itt olvashat

 Az új évezred értékes antioxidánsai.

A Bioline Laboratóriuma innovatív technológiával egy exkluzív formulájú antioxidatív arckezelő programot fejlesztett ki. A RADICAL CAPTURE fő hatóanyaga az RSC – Radical Scavenger Complex, c vitaminnal és öt hatékony antioxidánssal megköti az összes szabadgyököt, védi és erősíti a bőrt. Ez a szabadgyökfogó rendszer hatékony és célzott védelmet biztosít mind az endogen, mind pedig az exogen szabadgyökök ellen.

 

HATÓANYAGOK:

Antioxidáció és a RADICAL SCAVENGER COMPLEX – RSC: Az Antioxidánsok a szabadgyökök ellenségei. Az antioxidáns vegyületek képesek a szabad gyököket hatástalanítani. Az antioxidánsok azok az anyagok, amelyek egyfajta védőpajzsként működnek az ártalmas, szabad gyökökkel szemben. Az antioxidánsok képesek a hiányzó elektront pótolni és így stabilizálni a kémiai egyensúlyt. Leállítják a szabadgyökök előidézte instabil láncreakciót, valamint kijavítják az okozott károkat a sejtmembránban és a strukturális Proteinben. Védelmet biztosítanak a szabadgyökök károsító hatása ellen.

A BIOLINE Laboratóriumában egy nagyon különleges szabadgyökfogó kivonatot fejlesztettek ki, mely a RSC (Radical Scavenger Complex) nevet kapta és az új sorozat a Radical Capture termékeiben a fő hatóanyagként alkalmazzák. Ez a szabadgyökfogó rendszer hatékony és célzott védelmet biztosít mind az endogen, mind pedig az exogen szabadgyökök ellen.

 

RSC – RADICAL SCAVANGER COMPLEX

Szélkörű védelmet biztosít a természetben megtalálható, három értékes antioxidáns együttesen az endogen és az exogen szabadgyökök ellen. Megvédik a sejtmembránban a strukturális proteint, a DNA-t és a kollagén szálakat. Erősíti és regenerálja a bőrt, úgy, hogy javítja a sejt védelmét a szabadgyökök ellen, és kialakultakat semlegesíti. Megvédi a bőrt a korai öregedés ellen.

 • a színtiszta C Vitamin (Aszkorbinsav) és stabilizált Tetraisopalmitát
 • a Trocotrienol, E vitaminból kivont
 • Liponsav, ami 400x erősebb antioxidáns, mint az E vitamin.

 

OZONE OFF: egy növényi peptid, mely a levegőszennyezés hatására kialakult szabadgyökök ellen biztosít védelmet.

UV OFF: rizsből nyert növényi peptid az UV-sugárzás okozta szabadgyökök ellen biztosít védelmet. Speciális filter, mely az új generációs napozókrém (fizikai védelem) és az UV OFF kombinációjából készült keverék. Védelmet biztosít a káros UV- sugárzás ellen a bőr számára.

DMAE: egy természetes Amin, védelmet biztosít az endogén szabadgyökök ellen. A DMAE a szabadgyök elleni védelmen kívül a finom ráncokat azonnal feltölti. A bőrszerkezetét újrastrukturálja, ami ez által tömörebbé válik. A bőr tonizált és vitalizált lesz, visszanyeri ragyogását és finomságát.

Többlépcsős hatóanyag penetráció

Egy különleges kozmetikai technika tette lehetővé annak a szállítórendszernek a kifejlesztését, amely biztosítja a hatóanyagok hatékony bőrbejuttatását és hatásuk maximális kifejtését. Ez a rendszer biztosan megvédi a hatóanyagokat és hatásukat már az első alkalmazás során, kifejtik, a bőrszerven. Ezek a Nanosomák fokozzák a nagy értékű hatóanyagok mennyiségi penetrációját. Egy féláteresztő okklúziós hatás javítja a transepidermális vízveszteséget.

 Ez a rendszer a következő összetevőkből áll.

 • NANOSTRUKTÚRA
 • MIKROSZIVACS
 • Víz- és zsíroldható antioxidánsok

NANOSTRUKTÚRA: a bőr szerkezetéhez nagyon hasonló parányi méretű szállítókapszula, mely biztosítja a hatóanyagok mély és hatékony bőrbejuttatását.

MIKROSZIVACS: A hatóanyagok biztos bejutását és védelmét biztosítja. Megvédi a Cvitamin- t és a Tocotrienol-t és a bőrre történő felvitel során, azonnal biztosítja a bejutásukat.

Víz- és zsíroldható antioxidánsok: Az eltérő oldódású antioxidánsok garantálják a hatóanyagok biztos bejutását. A különböző oldékonyságnak köszönhetően az anyagok a sejt minden részébe eljutnak, és ott kifejtik azonnali és hosszantartó hatásukat, és védelmet biztosítanak.

» Szakrendelések » Kezelések » Hatékony védelem a szabadgyökök ellen